سرویس اینترنت اختصاصی

ساخت وبلاگ

سرویس اینترنت اختصاصی

 

سرویس اینترنت اختصاصی دارای یک شبکه خصوصی بین ارائه‌دهنده سرویس و کاربر است و تمام پهنای باند خریداری شده به همان مشترک تخصیص داده می‌شود و بین کاربران دیگر در محدوده مخابراتی به اشتراک گذاشته نمی‌شود. این سرویس معمولا به صورت متقارن ارائه می‌شود و به این معنا است که سرعت آپلود با سرعت دانلود برابر است. این سرویس مناسب سازمان‌ها و افرادی است که روزانه حجم آپلود بالایی دارند.

میزان و سطح استفاده سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب و کارها از اینترنت در سال‌های اخیر تغییرات زیادی پیدا کرده است. این تغییرات سبب شده تا استفاده از اینترنت اشتراکی، جوابگوی خواسته سازمان‌ها و شرکت‌ها نباشد. برای پاسخ به این نیاز، اپراتورها نسبت به ارائه خدمات پهنای باند اختصاصی اقدام کرده‌اند. در واقع اپراتورها با ارائه خدمات پهنای باند اینترنت اختصاصی، سرویسی‌ را در اختیار سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب و کارهایی قرار می‌دهند که نیاز به اینترنت نامحدود و پهنای باند اختصاصی را برای آن‌ها برطرف می‌سازد. این سرویس بر روی بستر ارتباطات رادیویی و نیز فیبرنوری قابل دسترسی است و خدمات گسترده‌ای را در اختیار مجموعه‌ها قرار می‌دهد.

:از مزایای سرویس اینترنت اختصاصی

بهبود عملکرد

از آنجایی که سرویس اینترنت اختصاصی تنها برای یک مشترک در دسترس است، آن سازمان در تمام ساعات شبانه‌روز از اینترنتی با کیفیت بالا برخوردار است و حتی در ساعات اوج مصرف با افت سرعت مواجه نخواهد شد. همچنین با افزایش تعداد کاربران آنلاین، تغییری در کیفیت سرویس اینترنت رخ نمی‌دهد.

مقیاس‌پذیری بالا

با اینترنت اختصاصی می‌توانید سرویس خود را متناسب با نیاز خود تغییر دهید و در صورت هرگونه تغییر در سازمان، میزان پهنای باند را افزایش یا کاهش دهید.

امنیت بالا

سرویس اینترنت اختصاصی به دلیل مسیر خصوصی انتقال داده‌ها از ارائه‌دهنده به مکان شرکت، از امنیت بالایی برخوردار است و شبکه تنها توسط کاربران تایید شده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

شبکه گسترده

یک شبکه رایانه‌ای است که ناحیه ی جغرافیایی نسبتاً وسیعی را پوشش می‌دهد (برای نمونه از یک کشور به کشوری دیگر یا از یک قاره به قاره‌ای دیگر). این شبکه‌ها معمولاً از امکانات انتقال خدمات دهندگان عمومی مانند شرکت‌های مخابرات استفاده می‌کند. به عبارت کمتر رسمی، این شبکه‌ها از مسیریابها و لینک‌های ارتباطی عمومی استفاده می‌کنند.
شبکه‌های گسترده برای اتصال شبکه‌های محلی یا دیگر انواع شبکه به یکدیگر استفاده می‌شوند. بنابراین کاربران و رایانه‌های یک مکان می‌توانند با کاربران و رایانه‌هایی در مکانهای دیگر در ارتباط باشند. بسیاری از شبکه‌های گسترده برای یک سازمان ویژه پیاده‌سازی می‌شوند و خصوصی هستند.

.

اینترنت TD-LTE

فناوری ال تی ای یا تکامل بلند مدت استانداردی جهت انتقال داده پرسرعت به صورت بی سیم می باشد. در واقع می‌توان گفت که این تکنولوژی نوعی روش پیاده سازی شبکه اینترنت نسل چهارم می باشد.

در استاندارد td-lte به جای تقسیم پهنای فرکانسی، دریافت و ارسال  بر روی یک پهنای باند فرکانسی و در بازه های زمانی متفاوت انجام میشود.

با این کار دیگر نیازی به باند محافظ بین بازه های فرکانسی دانلود و آپلود وجود ندارد و میتوان از تمامی ظرفیت پهنای باند برای ارسال یا دریافت اطلاعات استفاده کرد به همین دلیل سرعت ارسال و دریافت اطلاعات در این روش افزایش می یابد.

 

یکی از مهمترین وجه تمایز های این اینترنت از سرویس های اینترنت adsl و وایمکس و نسل های قبل، سرعت بسیار بالا و قطعی بسیار پایین آن می باشد.

این فناوری در مقایسه با سایر فناوری های  اینترنت ثابت؛ تجربه سرعت بالاتری را برای کاربران به ارمغان می آورد و محدودیت‌هایی مانند سرعت پایین، عدم امکان جابجایی مودم، محدودیت های ظرفیت در مراکز مخابراتی و... را برطرف کرده است. مفتخریم که بگوییم مبین نت از اولین اپراتورهایی بود که این فناوری را به ایران آورده است.

مطلب ازاد...
ما را در سایت مطلب ازاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Ehsan Zamani seonilo بازدید : 124 تاريخ : دوشنبه 4 مهر 1401 ساعت: 11:43

لینک دوستان

خبرنامه