کارهای یک جراح حرفه ای عروق چیست؟

ساخت وبلاگ

کارهای یک جراح حرفه ای عروق چیست؟

 

بهترین متخصص واریس ایران می تواند با روش های پیشرفته و جدید به بهتر شدن بیماری افراد کمک قابل توجهی کند. لازم به ذکر است که همه افراد ترجیح می دهند تا درمان بیماری واریس را زیر نظر دکتر با تجربه و حرفه ای که بهترین امکانات را داشته باشد انجام دهند. فرقی نمی کند که شما در کدام شهر ایران زندگی می کنید مهم این است که بتوانید بهترین متخصص را پیدا کرده و درباره بیماری خود با او مشورت کنید و درمان خود را در سریع ترین زمان انجام دهید. متخصص عروق همیشه درمان واریس و بیماریهای زمینه ایی آن یعنی نارسائی وریدی تخصص دارد. این پزشکان در طول دوره تخصصی و فوق تخصص خود مهارت ها و تجربه های لازم را در زمینه فرایندهای درون عروق می آموزند. اینگونه از متخصصان در حوزه جراحی عروق، رادیولوژی و غیر مهارت کافی را به دست می‌آورد و در خدمت مردم خود می باشند.

لازم به ذکر است که دیگر تخصص های پزشکی مثل داخلی یا خانواده فعالیتی در زمینه فرایند جراحی یا جراحی‌های کم تهاجمی درون عروقی ندارد متخصص و فوق تخصص در سراسر ایران عزیز با نام هایی همچون جراح عروق، متخصص قلب و عروق شناخته می‌شوند و بیمارانی که دارای واریس هستند می‌توانند با مراجعه به این گونه تخصص‌ها بیماری خود را به راحتی درمان کرده و نگران نباشند.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از فضاهایی مثل اینستاگرام به راحتی می توانید تمام رزومه و سوابق کاری متخصصان را در زمینه بیماران واریسی پیدا کرده و بهترین پزشکان برای معالجه خود را پیدا کنید.

البته توجه داشته باشید که روش های خانگی و یا سنتی تیز وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آنها تا حدودی بیماری واریس خود را درمان کنید. از جمله این روش‌ها را اینطور می توان نام برد.

  •  پوشیدن لباس‌های ازاد ترکه جلوی جریان خون را نگیرد 

  • رژیم غذایی مناسب 

  •  ورزش و پیاده‌روی در طول روز 

  • بالا نگه داشتن پاها 

  • ماساژ پا با روغن های گیاهی و طبیعی

  •  پوشیدن جوراب های مخصوص واریس

 

زمان مراجعه به متخصص عروق

 

در ادامه این مقاله می‌خواهیم درباره اینکه شما باید چه موقع به متخصص عروق مراجعه کنید مطالب مفید و ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهیم.

۱- ضعف پاها در پایان روز و یا بعد از ایستادن های طولانی

 به گفته بهترین متخصصان واریس با اینکه خستگی پاها بعد از ایستادن مدت طولانی امری طبیعی به نظر می‌رسد اما این مشکل طبیعی نیست. این ضعف می‌تواند علامت یک مشکل وریدی باشد توجه داشته باشید که بالا نگه داشتن پاها روشی بسیار خوب برای رهایی از ضعف و خستگی پاها است. لازم به ذکر است که درد و خستگی پا در حالت استراحت یک هشدار بوده و حتما باید به یک متخصص قلب مراجعه کنید.

۲-خشکی و خارش پوست 

مشکلات پوستی مثل خشکی و خارش می تواند نشانه مشکلات وریدی درمان نشده باشد.

۳-دشوار شدن فعالیت های روزانه در اثر درد پا 

برای اینکه مطمئن شوید درد پا با مشکلات واریسی ارتباط دارد یا نه حتما باید یک جلسه به متخصص عروق مراجعه کنید.

۴-ابتلا به زخم پا

 اگر مشکلات وریدی بدون درمان رها شوند با خطر زخم شدن پا مخصوصا در ناحیه پشت ساق همراه خواهند شد.

۵- متورم شدن رگ ها و تغییر رنگ آنها در صورتی که مشاهده کردید که رگهای پای شما متورم شده و یا تغییر رنگ داده حتماً به پزشک متخصص عروق مراجعه کنید.

وبسیاری از نشانه های دیگر که شما باید به آنها دقت کرده وبا کوچکترین نشانه ایی به متخصص عروق مراجعه کنید.

مطلب ازاد...
ما را در سایت مطلب ازاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Ehsan Zamani seonilo بازدید : 154 تاريخ : شنبه 16 مهر 1401 ساعت: 13:10

لینک دوستان

خبرنامه