کیفیت روغن در دستگاه های روغن گیری خانگی

ساخت وبلاگ

کیفیت روغن در دستگاه های روغن گیری خانگی

 

دستگاه روغن گیری که به نام روغن کشی نیز شناخته می شود، از پراهمیت ترین دستگاه ها در تولید و تهیه انواع محصولات طبیعی و ارگانیک محسوب می شود. دانه های روغنی منبعی غنی از ویتامین ها و پروتئین ها به شمار می روند. به همین جهت هزینه بالاتری نسبت به روغن های حیوانی دارند. البته که می توان پیش از روغنگیری، این دسته از محصولات را به صورت خام نیز مصرف نمود. دستگاه های روغن گیری به دو روش روغن دانه ها را استخراج می نمایند: روش های پرس گرم و پرس سرد. در ادامه به معرفی مختصری از هر یک می پردازیم.

در دستگاه روغنگیری پرس گرم، ابتدا دانه های مد نظر را با حرارت گرم می کنند.‌ سپس با آن ها را تحت فشار زیادی قرار می دهند. به صورتی که روغن از آنها خارج شود.‌ این روش اغلب در کارخانجات صنعتی پرکاربرد می باشد. این نوع دستگاه ها، می توانند روغن های مختلفی از دانه های روغنی را تهیه نمایند. ذرت، آفتابگردان، بادام و پسته از جمله مواردی هستند که با استفاده از این دستگاه می توان روغن آن ها را استخراج نمود.

پرس سرد، بهترین نوع روش روغن گیری به شمار می رود. به جهت آنکه خاصیت دانه ها را به طور کامل پس از روغن گیری حفظ می نماید. نکته مهم آن است که تکنولوژی پرس سرد در مقایسه با پرس گرم سالم تر می باشد.

این دستگاه ها می توانند به صورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت باشند.

به طور معمول میزان ظرفیت آن ها بین ۴ تا ۲۰ کیلوگرم محاسبه شده است.

کارکرد ساده و آسان این نوع دستگاه ها بدون شک از عوامل تأثیرگذاری در محبوبیت این دستگاه محسوب می شود. به طور معمول خریداران دستگاه های روغن گیری، فروشگاه های روغن گیری و عطاری ها می باشد. به همین جهت سادگی عملکرد، محافظت و نگهداری از آن ها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. این دستگاه ها بدون هیچ گونه صدای اضافی طراحی شده اند. به طوری که آلودگی صوتی در محیط ایجاد نمی کنند.

این دستگاه ها، به هنگام روغن گیری هیچ گونه افزودنی در جهت مرطوب کردن دانه های روغنی به کار نمی برند.

همچنین میزان مصرف برق پایینی دارند که از این لحاظ بسیار می توان مقرون به صرفه باشد.

طراحی خاص این دستگاه ها به کاربران این امکان را می دهد تا در صورت بروز فشار های نامتناسب، دستگاه به صورت اتومات و خودکار متوقف شود.

جا به جایی آسان این دستگاه ها، از جمله مواردی است که این دستگاه را بسیار محبوب می سازد‌.

این دستگاه می تواند روغن گیری انواع دانه های روغنی نرم و سخت را انجام دهد. این ویژگی از آن دسته از خصوصیاتی محسوب می شود که محبوبیت بالایی را برای آن به وجود آورده است. بدین منظور، می بایست تغییراتی را در تنظیمات دستگاه لحاظ کرد. برای نمونه، پروسه روغن گیری برای دانه بادام و کنجد متفاوت می باشد. منشأ این اختلاف، جنس های مختلف دانه ها، ابعاد و اندازه دانه ها و درصد روان نهفته در هر دانه می باشد.

این دستگاه به جهت متریال اولیه مرغوبی که در ساخت آن به کار گرفته شده است، دارای ماندگاری و عمر مفید بالایی می باشد و استهلاک ناچیزی را دارد.

 

 

قیمت دستگاه های روغن گیری با توجه به نوساناتی که در بازار می باشد، مدام در حال تغییر است. همانطور که می دانید این دستگاه ها در مدل های مختلفی به بازار عرضه می شوند. تفاوت قیمت آنها نیز به دلیل میزان ظرفیت و توان شان متغیر می باشد. بدین صورت که هر چه ابعاد و میزان ظرفیت این دستگاه ها بیشتر باشد، هزینه بالاتری را در بر خواهند داشت. از دیگر فاکتور های مهمی که در تعیین قیمت دستگاه های روغن کشی موثر می باشد، می توان به مدل موتور و گیربکس این لوازم نیز اشاره نمود.

چنانچه تصمیم نهایی خود را مبنی بر خریداری این دستگاه گرفته اید، پیشنهاد می کنیم در ابتدا تمامی نکات مثبت و منفی مدل مد نظر خود را بررسی نمایید. همچنین می توانید از چندین منبع قیمت مدل مورد نظرتان را بررسی کنید تا متحمل پرداخت هزینه های اضافی نشوید. به علاوه، افراد آگاه و با تجربه در این زمینه می توانند شما را در خریدتان یاری نمایند‌. بدین صورت مسیر خرید برای شما آسان تر رقم خواهد خورد

مطلب ازاد...
ما را در سایت مطلب ازاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Ehsan Zamani seonilo بازدید : 146 تاريخ : دوشنبه 12 ارديبهشت 1401 ساعت: 14:08

لینک دوستان

خبرنامه